Profiler / Ramme dører

Vi har et stort utvalg av profiler fra Bomann. Profiler er selve rammen til garderobedøren, og kan gi døren ett enkelt eller ekslusivt uttrykk.

Alle profilene som ligger på denne siden kan du velg i vårt tegneprogram.

BoMann® Deco

BoMann® Deco er alternativet for deg som ønsker en minimalistisk og stilren garderobe. Deco kombinerer moderne design og diskret eleganse med materialer av høy kvalitet. Skap individuelle løsninger for både hjem og kontor. BoMann® Deco fåes i fargene sort. sølv og hvit

30 års garanti!

BoMann® Pacific

Vår mest solgte modell! BoMann® Pacific gir hjemmet ditt et elegant møbel av høyeste kvalitet, som du kan stole på. Dette er vår mest fleksible garderobe ettersom den har flere valg når det kommer til rammefarge og sprosser. Du kan få den som hengslet dør og med hjørneprofiler. BoMann® Pacific fåes i fargene sort, sølv og hvit.

30 års garanti!

BoMann® Bold

BoMann® Bold kommer med en ekstra kraftig ramme og skaper et mer solid inntrykk enn våre andre modeller. BoMann®

Bold fåes i fargene sort, sølv og hvit.

BoMann® Intro

BoMann® Intro gir hjemmet ditt et elegant møbel av høyeste kvalitet, som du kan stole på de neste 20 årene. BoMann® Intro fåes i fargene sort, sølv og hvit

BoMann® New York

Romdeler i New York stil leveres med BoMann® New York. En kraftig ramme gir et kraftfullt utrykk. BoMann® New York leveres i sort.