Andre garderobedører

Utover skyvedører og romdelere så tilbyr vi flere andre garderobedører som passer til garderobe. Disse får du også måltilpasset.

Skrådører

Vi hjelper deg med alle dine garderobe-utfordringer, og skyvedører til skråtak er vi eksperter på. Det er ikke alltid like lett å innrede rom med skråtak, men vi finner løsningene som fungerer.

Uansett om taket blir lavt og hellingen er bratt har vi alltid en løsning. Om det er på loftet, under trappa eller i toppetasjen, vi hjelper deg å utnytte alle rom og til en utrolig god pris. Hos oss er det ikke dyrt å få garderoben din akkurat slik du vil.

Foldedører

Om du har et smalt område å lage skapet ditt på, er foldedører en veldig god løsning.

Det gir maksimal tilgang inn i skapet samtidig som innredningsplassen utnyttes best mulig. Foldedører lages i profilen Pacific og kan lages med alle typer dørfyllinger og sprosser.

Hengslede garderobedører

Hengslede dører passer til mange formål og kan lages i de fleste høyder. Disse lages med profilen Pacific, og kan festes både i høyre og venstre side, etter hva du trenger. Kan lages med alle typer dørfyllinger og sprosser. Maks bredde på hengslede dører er 80 cm.

Natura garderobedører

BoMann® Natura dører leveres i malt MDF. MDF er en trefiberplate tilvirket av 100 prosent bartre og lakkert med flere strøk miljømaling, noe som gjør den svært solid og miljøvennlig.

Dørene leveres i flere design og kombinasjoner.
Dette gir et klassisk, vakkert og rent uttrykk.

Hvordan bestille

Bortsett fra Natura dørene så kan du ikke bestille dette via tegneprogrammet.

Ønsker du og bestille andre dører en skyvedører. Ta kontakt for gratis hjemmebesøk.